Wistjedatjes

Heb jij ook al alle merken hondenvoer uitgeprobeerd, maar wil je hond nog steeds niet eten? Dan ben je niet de enige. Veel hondenbezitters maken zich zorgen over het eetgedrag van hun trouwe viervoeter. Maar hoe zorg je ervoor dat je hond weer met smaak zijn bak leeg eet? In deze blog post geef ik je een aantal tips om...

Veel honden hebben moeite met de buitenwereld. Ze vinden het spannend, eng of overweldigend. Ze willen liever niet gaan wandelen, omdat ze zich niet veilig voelen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een verstoorde socialisatie, een traumatische ervaring of een genetische aanleg.

Netwerkgewijs

05-10-2023

DOGologisch.com werd gewikt en gewogen. We kregen de goedkeuring om toe te treden tot het netwerk van professionele gedragsbegeleiders die het Quality Label - de connectiemethode® dragen. Dit is goed nieuws! Het delen van kennis/ervaring is van onschatbare waarde en komt ten goede van kwaliteit van onze dienstverlening.

Wist je dat het bijten in je handen door pups en jonge honden verschillende betekenissen kan hebben?

Wist je dat honden in symbiose leven met de mens, en dit al 35000j? De reden dat dit lukt is vermoedelijk te danken aan de enorme teamspirit van deze rasechte roedeldieren.